Magento Commerce

Skip to Main Content »

Fri fragt ved køb over 749 kr.   
Din kurv er tom
Visa MasterCardMobilePay

Smedur rustfri vandrenser

Vær den første til at bedømme dette produkt

ELLER

Hurtigt overblik

VANDRENSER MED TO TEKNOLOGIER
Smedur Rustfri Vandhane Kombi renser effektivt vandet i hanen for uønskede stoffer, såsom bakterier og mikroorganismer. Vælg mellem to forskellige rengøringsteknikker: - Ultrafiltrering (UF) eller aktivt kul. Smedur Kombi monteres direkte på køkkenarmaturen og passer til de fleste vandhaner. Nem at rengøre og skifte filter.

Vælg mellem to forskellige rengøringsteknikker:
Monteres på køkkenhanen
Nem at rengøre
Ultrafiltrering: En højteknologisk metode, der efterligner naturens egen måde at rense vand på og får adgang til uønskede stoffer og giftstoffer, selv meget små mikroorganismer som parasitter, bakterier og amøber. Nyttige mineraler og sporstoffer passerer filteret og forbliver i vandet.

Aktivt kul: Filtre med aktivt kul består af aktivt kul komprimeret i blokform. Det er med til at reducere mængden af klor, organiske forurenende stoffer, medicinrester og PFAS-stoffer i vandet. Det kan også forbedre smagen og lugten af drikkevand og anbefales ofte, hvis du har kommunalt vand.

Smedur kommer i en flot gaveæske med UF-patronen monteret i renseren og kulpatronen i emballagen. Der medfølger en multiadapter. Passer til de fleste vandhaner.

Medfølgende dele:

Adapter til indvendig gevind
Universal adapter
Filterpatron
Filterhus i rustfrit stål

Smedur rustfri vandrenser

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger