Magento Commerce

Skip to Main Content »

Fri fragt ved køb over 749 kr.   
Din kurv er tom
Visa MasterCardMobilePay

Vandrensere

 1. Euro vandrenser
  Euro vandrenser
  550,00 DKK


  Euro model for rensning af vand

  Som man kan se er det et meget elegant design.
  Du skal bare sætte det direkte på din vandhane.
  Du kan tage den med dig overalt, og det er nemt at tilpasse en vandhane.

  Det vejer kun 227 g

  I lande, hvor man ikke formodes at drikke vandet direkte fra hanen,
  kan man bruge Euro-modellen. Med andre ord, man kan få rent vand over hele verden.
  Det har et microspiralfilter indeni, og det kan rense 3000 l vand. Man er nødt til at skifte filteret efter 6 mdr.
  Det vil stoppe af sig selv, når det er færdig.
  Nogle steder, hvor man har meget snavset vand pga gamle rør etc,kan det være nødvendigt at tage filtret ud og vaske det med en blød børste og så bruge det igen.
  Et nyt filter koster kun 150 kr


  Microspiralfilter er en ny type filterteknik, der anvendes til rensning af drikkevand; Det mest effektive system på markedet.

  Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til rensning af vand forurenet med radioaktive affaldsprodukter efter Tjernobylulykken. Det har også vist sig være yderst effektiv mod tungmetaller og kemikalier samt mod bakterier og parasitter.


  Kun vandmolekyler kan passere gennem spiralfiltret. Medicinsk affaldsstoffer og andre kemikalier er effektivt fanget og ikke kan dumpes ned i vandet igen.

  Filteret er effektiv mod næsten alle forureninger og kan fjerne følgende stoffer, blandt mange andre, op til de angivne procenter afhængigt indledende vandkvalitet: aluminium 90%, bly 99%, kobber 97%, cæsium-137 99,7%, cadmium 90 %, jern 95%, chlor 100%, bakterier 99,9%, pesticider 98%, petrokemikalier 88%, uran 98,4% (for nylig afprøvet i Uppsala, Sverige).


  Microspiral filter :

  Hvis du har brug for et filter, der fjerner uønskede stoffer i vandet, men bevarer de sunde mineraler, er denne nye, patenterede teknik løsningen.

  En af de mest omfattende tests er blevet udført af Pasteur Research Institute, som nu anbefaler microspiral filter til brug i skoler og hospitaler samt i hjemlige miljø, på grund af den imponerende resultat af disse tests.

  Bakterier og parasitter - certificering

  Filteret er certificeret og godkendt til bekæmpelse af bakterier og parasitter i nogle lande, hvilket betyder, at vandet ikke længere skal koges inden det konsumeres hvis den er blevet filtreret med microspiral filter.


  Meget effektiv

  .

  .
  .
  Vis detaljer
 2. Smedur rustfri vandrenser
  Smedur rustfri vandrenser
  700,00 DKK

  VANDRENSER MED TO TEKNOLOGIER
  Smedur Rustfri Vandhane Kombi renser effektivt vandet i hanen for uønskede stoffer, såsom bakterier og mikroorganismer. Vælg mellem to forskellige rengøringsteknikker: - Ultrafiltrering (UF) eller aktivt kul. Smedur Kombi monteres direkte på køkkenarmaturen og passer til de fleste vandhaner. Nem at rengøre og skifte filter.

  Vælg mellem to forskellige rengøringsteknikker:
  Monteres på køkkenhanen
  Nem at rengøre
  Ultrafiltrering: En højteknologisk metode, der efterligner naturens egen måde at rense vand på og får adgang til uønskede stoffer og giftstoffer, selv meget små mikroorganismer som parasitter, bakterier og amøber. Nyttige mineraler og sporstoffer passerer filteret og forbliver i vandet.

  Aktivt kul: Filtre med aktivt kul består af aktivt kul komprimeret i blokform. Det er med til at reducere mængden af klor, organiske forurenende stoffer, medicinrester og PFAS-stoffer i vandet. Det kan også forbedre smagen og lugten af drikkevand og anbefales ofte, hvis du har kommunalt vand.

  Smedur kommer i en flot gaveæske med UF-patronen monteret i renseren og kulpatronen i emballagen. Der medfølger en multiadapter. Passer til de fleste vandhaner.

  Medfølgende dele:

  Adapter til indvendig gevind
  Universal adapter
  Filterpatron
  Filterhus i rustfrit stål Vis detaljer